Reguli generale

Ultima actualizare: 2022-12-17 19:09:54

                                                                                                                    

                                                                                                                               Regulament - BOOST-C16.RO                            ITI  RECOMANDAM SA STERGI FISIERUL “motd.txt” SITUAT IN DIRECTORUL “cstrike” AL SERVERULUI  .

 

                                                                                                                               Regulament - BOOST-C16.ROACEASTA POATE CAUZA ERORI PENTRU PERSOANELE CE FOLOSESC UN CLIENT NON-STEAM IN TIMPUL CONECTARII PE “SERVER” .         

 

                                                                                                                    

 

Regulament - BOOST-C16.ROATENȚIE: Nu săriți peste reguli, citițile pe toate foarte atent și de fiecare dată înainte de plata boostului!

 

Regulament - BOOST-C16.ROATENȚIE: Reguli necesare pentru toate serverele ce se află în lista cu servere boostate !

 

BOOST-CS16.RO1. Fără slowhacking fară pluginuri de genul: binduri, auto connect, game menu, trackerui, nexon, pheonix sau xredirect.

 

Regulament - Bcs16.Ro2. Este interzis să aveți pluginurile urmatoare pe server : High Ping Kicker, amx_pika / exterminate / destroy sau orice alte pluginuri de acest gen .

 

Regulament - Bcs16.Ro3. Este interzis slotul rezervat pentru admini deoarece daca serverul este 31/32 o mare cantitate de jucători vor fi irosiți neavând cum să intre fără slot.

 

Regulament - Bcs16.Ro4. Fără nici un fel de plugin care schimbă în mod automat orice din clientul jocului (setări, fișiere, nume, etc.).

 

Regulament - Bcs16.Ro5. Este interzis, boostarea redirectelor(serverelor false) .

 

Regulament - Bcs16.Ro6. În cazul unei defecțiuni tehnice (addons/server) avem dreptul de a suspenda boostul până la rezolvarea problemei.

 

Regulament - Bcs16.Ro7. După plata boostului, ip-ul serverului nu se poate schimba indiferent de motiv. Asigurați-vă înainte de a boosta, că hostul este stabil.

 

Regulament - Bcs16.Ro8. Din momentul în care plătiți boostul sunteți de acord cu regulamentul în cazul în care nu l-ați citit o faceți pe propria răspundere.

 

Regulament - Bcs16.Ro9. Pentru orice nelămurire vă rugăm să apasati tabul  ( https://boost-cs16.ro/#contact)   sau să ne trimiteți un mesaj pe adresa noastră de facebookRegulament - BOOST-C16.RO Boost-cs16.ro | Facebook                          

 

 

 

                                                                                                                             https://cswarzone.ro/blog/#page-contentDescarca  Mai Multe  Versiuni Diferite Counter-Strike 1.6https://cswarzone.ro/blog/#page-contentCSWARZONE.RO      

 

 

 

 

Regulament - Bcs16.Ro Nu ne facem responsabili dacă serverele dumneavoastră nu sunt setate cum trebuie sau firma de hosting lasă de dorit .

 

Regulament - Bcs16.Ro Lipsa protectiei, vulnerabilități la flood DDoS, dedicatele au o conexiune proastă, etc), aceste lucruri ducând la un număr mic de playeri redirecționați pe serverele dumneavoastră.

Regulament - Bcs16.Ro Asigurati-vă ca serverele sunt protejate împotriva diferitelor exploituri care modifică clientul de Counter-Strike 1.6  .

Regulament - Bcs16.Ro Orice modificare a clientului de Counter-Strike va duce la eliminarea serverului din lista de boost fără refund.

Regulament - Bcs16.Ro Sunt zile în care numarul de jucatori scade considerabil, nu este din vina noastră ,sunt zile și zile, vă rugăm nu ne întrebați de ce azi stau serverele prost. 

Regulament - Bcs16.Ro Nu depinde de noi acest lucru. Noi facem tot posibilul să aducem o cantitate cât mai mare de jucători pe serverele dumneavoastră, dar uneori factorii externi (vreme, vacanță, sărbători, etc) influențează și numarul jucătorilor.

 

 

 

 

Regulament - Bcs16.RoEchipa  Boost-CS16.Ro își rezervă dreptul de a schimba sau modifica regulile de mai sus fără o înștiințare în prealabil, totodată iși rezervă dreptul să steargă/baneze orice ip care consideră că încalcă regulamentul specificat mai sus fără a returna banii clienților.

 

 

 

 

 

 

 

cs16 thumbnail

Counter-Strike 1.6

Download protectie client CS1.6

Descarcă acum
Protection